GasOne on täyttä kaasua eikä hinnoissakaan ole ilmaa

GasOne on täyttä kaasua eikä hinnoissakaan ole ilmaa

GasOne pullottaa ja toimittaa kaasun itse – ilman välikäsiä

GasOne on kotimainen nestekaasutoimittaja, joka toimittaa nestekaasua teollisuudelle ja jälleenmyyjille. GasOnen vahvuudet ovat edulliset hinnat, joustavat toimitukset ja huippuluokan palvelu. Neljä syytä, miksi sinunkin kannattaa tilata kaasusi GasOnelta:

1. Ostat meiltä nestekaasua, et muuta.

Haluatko ostaa puhdasta nestekaasua etkä kokonaisvaltaista kaasuntoimituskokemusta, henkilökohtaista kaasuyhteyshenkilöä tai kansainvälisen kaasuntoimittajan maailmanlaajuista palvelua? GasOne myy puhdasta nestekaasua, toimitettuna ja asennettuna, ilman erityisehtoja tai palvelumaksuja.

2. Saat kaasua nopeasti, vain yhdellä puhelulla.

Palvelemme yritysasiakkaita ja jälleenmyyjiä Etelä-Suomen alueella. Yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme toimittamaan kaasua koko maahan. Kaasutoimitukset järjestyvät nopeasti ja joustavasti, yhdellä puhelulla. Voit myös valita jatkuvan täydennyspalvelun, ja unohtaa koko tilausruljanssin. Me pidämme kaasutoimituksesi ajan tasalla sopimuksen mukaan.

3. Saat palvelun kaupan päälle.

Liiketoimintamme perustuu kaasunmyyntiin asiakkaillemme, ei erilaisiin palvelumaksuihin. Voit tilata haluamasi määrän kaasua ilman rajoituksia. Sinun ei edes tarvitse tietää pullotarvettasi tarkalleen, koska emme veloita palautusrahdista. Emmekä muuten pullojen nostelusta tai kytkemisestäkään. Vain kaasusta.

4. Meillä on koko toimitusketju omissa käsissämme

Hankimme käyttämämme nestekaasun suurina erinä, minkä ansiosta toimitamme suuretkin tilaukset nopeasti. Oman modernin täyttölaitoksen ja monipuolisen kuljetuskaluston ansiosta pystymme vastaamaan koko kaasupullokierrosta itse. Toimitamme täydet pullot ja haemme tyhjät täytettäväksi. Sinun ei tarvitse asioida monen eri tahon kanssa.