Air Liquide -hitsauskaasu on hitsaajan paras partneri

Huippuluokan Air Liquide -hitsauskaasut GasOnesta

GasOne toimittaa tehokkaat Air Liquide -hitsauskaasut

Nestekaasun lisäksi saat GasOnesta myös yleisimmät hitsauskaasut heti mukaasi. Tarjoamme pelkästään laadukkaimpia nestekaasu- ja hitsauskaasutuotteita. Maailmalla menestyneet Air Liquide -kaasupullot tuovat aivan uudenlaista työn iloa ja tehoa ammattilaisen arkeen.

Sopiva pullo jokaiseen tarpeeseen

GasOne on virallinen Air Liquide -jälleenmyyjä. Altop-, Smartop- ja Minitop/ALbee -kaasupullot ovat hitsaajien parhaat partnerit. Tutustu kaasuihimme ja valitse mieleisesi malli. Valikoimasta löytyy varmasti sopiva pullo joka tarpeeseen. Neuvomme sinua kaasun hankinnassa ja halutessasi räätälöimme tarpeeseesi sopivan kaasuntoimitussopimuksen perille asti.

Nerokkaita ominaisuuksia

Turvallisissa Air Liquide -hitsauskaasupulloissa on venttiilisuojat, pikaliittimet ja mallista riippuen integroidut painemittarit. Siksi ne ovat tavallista helppokäyttöisempiä ja huolettomampia. Tarkempaa tietoa hitsauskaasuista ja käyttökohteista löydät osoitteesta www.airliquide.fi.

Air Liquide on hitsauksen ammattilainen

Air Liquiden TOP-sarjan kaasupullot ovat helppoja käsitellä ja nopeita käyttää. Pulloissa on älykäs suojakupu, johon on helppo tarttua ja joka suojaa venttiiliä kolhuilta. Useimmissa suojakuvuissa on myös painemittari, joka kertoo jäljellä olevan kaasun määrän. Lisätietoa www.altop.fi/