Gasonen nestekaasuihin
voit luottaa

Referenssit

Kaskis paistaa puhtaalla GasOne-kaasulla

Kaskiksen Erik Mansikka luottaa GasOne-nestekaasuun

Kaskenmäessä sijaitseva Kaskis on muutamassa vuodessa vallannut paikkansa Turun ravintolamaailmassa. Tästä kertovat täysi varauskirja ja vuoden 2016 Michelin-oppaaseen pääsy.

Kaskiksessa on neljä keittopistettä joten kaasua kuluu. Keittiökiireissä ei kaasunkulutusta ehdi seurata. Oikea ratkaisu on GasOnen kokonaispalvelu, joka hoitaa kaasupullojen vaihdot ja täydennykset ilman ylimääräisiä kommervenkkeja.

–Joskus pullot on vaihdettu jopa meidän huomaamattamme! Eli palvelu pelaa, eikä kaasu pääse loppumaan, kertoo Erik Mansikka ravintola Kaskiksesta.

–Muutenkin GasOnen kanssa toimiminen on huoletonta, he ovat vastanneet kaikesta – kaasutoimituksista pullojen säilytystilan rakentamiseen asti. Meidän ei tarvitse kuin laittaa nimi alle, Mansikka päättää.

Lisätietoa: 

Ravintola Kaskis
Kaskenkatu 6 a
20700 Turku
044 723 0200
www.kaskis.fi

Turun Kahvipaahtimo valitsi GasOnen kokonaispalvelun

Turun Kahvipaahtimo valitsi GasOnen kokonaispalvelun

Turun Kahvipaahtimo on vuodesta 2009 toiminut pienpaahtimo, joka keskittyy mielenkiintoisiin ja laadukkaisiin kahveihin. Pavut tulevat pääosin Afrikasta ja Väli-Amerikasta.

–Käytössämme on kolme nestekaasulla toimivaa kahvinpaahdinta. Kaasun loppuminen kesken paahdon pilaisi koko kahvierän, joten on tärkeää että pullot vaihdetaan säännöllisesti.

–Kaasu tulee meille kokonaispalveluna, minkä ansiosta voimme keskittyä omaan toimintaamme. Meidän ei tarvitse tietää edes kaasun määrää tai vaihtoväliä, koska GasOne huolehtii siitä puolestamme. Erinomaista palvelua.

Juhani Haahti, Turun Kahvipaahtimo

Lisätietoa: 

Turun Kahvipaahtimo
Voivalantie 24 B
20780 Kaarina
040 566 0321
www.turunkahvipaahtimo.fi

Puuilon asiakkaat luottavat GasOne-nestekaasuun

Puuilosta saat edulliset GasOne-kaasupullot

Vuonna 1982 pienestä kainuulaisesta puusepänverstaasta kasvamaan lähtenyt Puuilo on nykyään 15 tavaratalon ketju. Puuilo myy kuluttajille GasOnen teräs- ja komposiittipulloja.

–Tällä hetkellä valikoimissamme on ainoastaan GasOnen nestekaasua. Tärkeintä meille on toimitusvarmuus, koska kaasunmyyntimme on ollut jatkuvasti kasvussa. GasOne on vastannut tähän huutoon erinomaisesti.

Lauri Tuomaala, Puuilo Oy

Lisätietoa: 

Puuilo Oy
Kuninkaanväylä 22
20320 Raisio
020 786 9485
www.puuilo.fi